Onze diensten

Xplain heeft alles in huis om uw documentatie te maken. Wij hebben daarbij altijd een duidelijke aanpak. Hebt u een documentatievraag? Wij lossen deze graag voor u op! Wij leveren de volgende diensten om uw documentatie naar een hoger niveau te brengen:

Maken van handleidingen

Wij maken alle denkbare technische handleidingen, gebruiksaanwijzingen voor klanten, enzovoort. Wilt u meer weten?

Maken van instructievideo’s

Een plaatje legt meer uit dan duizend woorden. Voor video gaat dit helemaal op: bewegende beelden voorzien van gesproken uitleg zijn bijzonder effectief! Wilt u meer weten?

Ontwikkelen van trainingsmateriaal

Xplain ontwikkelt trainingsmateriaal om uw klanten en uw medewerkers te leren met uw producten te werken. Meer weten?

Ontwikkelen van e-learning

E-learning is een krachtig en efficiënt middel om het kennisniveau van uw medewerkers snel op niveau te krijgen. Xplain ontwikkelt maatwerk e-learning voor uw situatie. Meer weten?

Geven van training en coaching

Xplain traint en coacht organisaties die willen leren hoe ze zelf hun documentatie kunnen vervaardigen en onderhouden. Meer informatie?

Documentatie vertalen

Xplain werkt samen met gespecialiseerde vertaalbureaus om uw documentatie naar elke gewenste taal te vertalen. Meer weten?

Uitvoeren van genoemde werkzaamheden op basis van detachering

Hebt u te maken met personeelstekort, of teveel werkzaamheden voor uw team? Het inhuren van één van onze experts op afstand of op locatie is geen enkel probleem! Meer weten?