Detachering

Soms hebt u tijdelijk extra hulp nodig bij het maken van uw (technische) documentatie. Bijvoorbeeld omdat uw eigen medewerker met verlof gaat of langdurig ziek is of omdat een project specifieke kennis vereist. Ook kan het zijn dat er tijdelijk zoveel werk ligt, dat u het met uw eigen medewerkers niet op tijd af krijgt. Detachering van een technisch schrijver kan een oplossing zijn. 

Tijdelijke ondersteuning op locatie

Wilt u de werkzaamheden graag bij u ‘in house’ laten uitvoeren? Geen probleem! U kunt een technisch schrijver inhuren om op locatie uw team te versterken en u uit de brand te helpen bij uw (tijdelijke) documentatieproblemen. Wij bieden tijdelijke ondersteuning voor uw technisch schrijvers, zodat eventuele achterstanden snel weggewerkt worden.

Wij hebben ruime ervaring met detachering en hebben al diverse opdrachten voor onze klanten uitgevoerd op basis van detachering en inhuur voor korte en langere periodes. Al onze medewerkers hebben veel kennis op hun vakgebied en zijn daardoor na een korte inwerkperiode meteen productief inzetbaar.

detachering technisch schrijver