Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Xplain

We explain everything

Pieter van Leijen


Pieter van Leijen is een breed geschoold technicus in de vakgebieden werktuigbouw, besturingstechniek en informatica. Daarnaast heeft hij meer dan 15 jaar ervaring als technisch schrijver waarbij de rol van trainer, adviseur of projectleider hem ook goed past. Pieter heeft documentatie gemaakt voor zeer diverse onderwerpen, zoals verkeerstunnels, hijskranen, speedboten, opleidingsinstituten, software/apps, productielijnen en drukpersen. Nieuwsgierig, klantgericht, analytisch en oog voor detail zijn enkele eigenschappen die hem in het vakgebied van technisch schrijver goed van pas komen.
Pieter is als vaste freelance tekstschrijver verbonden aan Xplain en heeft een voorkeur voor grote technisch-complexe installaties. De uitdaging ligt voor hem vooral in het structuren van informatie en overzicht creëren. De overdracht van deze kennis in woord of geschrift doet hij met plezier. Pieter heeft ervaring met diverse tools, zoals Madcap Flare, Author-it, Adobe Framemaker/Indesign en natuurlijk MS Office.