Pieter van Leijen

Pieter van Leijen

Pieter van Leijen is een breed geschoold technicus in de vakgebieden werktuigbouw, besturingstechniek en informatica. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring als technisch schrijver. Ook de rol van trainer, adviseur of projectleider neemt hij graag op zich. Pieter van Leijen heeft documentatie gemaakt voor zeer diverse onderwerpen. Denk hierbij aan verkeerstunnels, hijskranen, speedboten, opleidingsinstituten, software/apps, productielijnen en drukpersen.

Informatie structureren

Hij is nieuwsgierig, klantgericht, analytisch en heeft oog voor detail. Dit zijn eigenschappen die hem als technisch schrijver goed van pas komen. Pieter is als vaste freelance tekstschrijver verbonden aan Xplain. Hij heeft een voorkeur voor grote technisch-complexe installaties.

De uitdaging ligt voor hem vooral in het structureren van informatie en overzicht creëren. De overdracht van deze kennis in woord of geschrift doet hij met plezier. Pieter heeft ervaring met diverse tools, zoals Madcap Flare, Author-it, Adobe Framemaker/Indesign en natuurlijk MS Office. Wilt u een hoog niveau technisch auteur inhuren? Dan bent u bij Pieter aan het juiste adres.

Pieter van Leijen